Zgjidhni flokun e dëborës që ju pëlqen më shumë dhe zbuloni diçka interesante për veten tuaj

283

Flokët e dëborës janë një nga fenomenet më të pazakonta dhe misterioze natyrore. Forma e të gjithëve është unike dhe nuk përsëritet kurrë. Ato mund të kenë një kuptim më të thellë: format e tyre të ndryshme sugjerojnë diçka të re për personalitetin!

PUBLICITET

Nëse keni zgjedhur:

Nr.1

Nëse ju pëlqen floku më i madh i borës, ju jeni dikush që vështirë se futet në thashetheme ose interesohet për diçka që do të interesohej shumica e njerëzve. Për rrethin tuaj të ngushtë, ju jeni një person shumë i besueshëm që mund të plotësoni çdo kërkesë ose punë urgjente të kërkuar. Të dashurit tuaj ndihen të sigurt, falë ngrohtësisë dhe bujarisë suaj shpirtërore.

Nr. 2

Gjeometria komplekse e kësaj dëbore ju tregon se ju jeni një person që kujdeseni për detajet. Plus, ju pëlqen të mësoni gjëra të reja shpejt. Ju jeni me një sfungjer për të thithur të gjithë njohurinë. Në jetën tuaj personale, ju vlerësoni shumëllojshmërinë, por rutina juaj ju bën të ndiheni të shqetësuar.

Nr. 3

Kjo formë është një nga më të rrallat. Nuk ka sofistikim, por ka forcë dhe individualitet. Nëse ju tërheq ky model dhe formë, ndoshta nuk ju pëlqen të ndiqni standardet dhe kornizat e zakonshme. Ju jeni një person me të vërtetë i jashtëzakonshëm dhe unik.

Nr. 4

Nuk duket si një dëborë: forma e saj është një lojë, një stilizim. Kjo zgjedhje ju zbulon se ju jeni një person shumë impulsiv dhe jo veçanërisht kërkues në punë ose në kohën tuaj të lirë. Ju nuk vuani nga serioziteti apo ndjeshmëria e tepruar dhe gjithçka e ktheni lehtë në shaka, gjithmonë jetoni duke parë anën pozitive të gjithçkaje.

Nr. 5

Nëse vëmendja juaj tërhiqet nga ky imazh, urime! Ju jeni një person i gjithanshëm. Në të njëjtën kohë, ju jeni një person mjaft i paparashikueshëm që argëtoheni me miqtë sot dhe thjesht dëshironi të qëndroni në shtëpi nesër. Në një farë mënyre, ju jeni një person me humor të mirë, gjë që nuk është shumë e keqe. Të paktën për ju.

Nr. 6

Kjo dëborë shoqërohet më së shpeshti me fjalën “flake”. Nëse ju tërheq kjo formë, ka shumë të ngjarë të përkufizoni veten si një person që respekton traditat, familjen dhe vlerat familjare. Ju jeni një person shumë i sjellshëm, i ndjeshëm, sekretet e të cilit mund të besohen lehtësisht. Nga natyra ju jeni të sjellshëm, të durueshëm, të arsyeshëm dhe të ekuilibruar. Ju pëlqen të qeshni dhe doni t’i bëni të tjerët të lumtur!

Nr. 7

Forma e saj të kujton disi dantella, kjo zgjedhje të jep një premisë të sofistikuar. Nga natyra, ju është dhënë një shije dhe ndjenjë e tillë e hollë e bukurisë, saqë po kërkoni t’i përfshini ato në të gjitha fushat e jetës suaj: stili, familja, puna, shtëpia. Ju jeni krenar për sjelljen tuaj dhe nuk ju pëlqen rrëmuja. Njerëzit vlerësojnë sinqeritetin dhe thjeshtësinë tuaj në komunikim. Ju preferoni të jeni vetëm sesa të humbni në turmë.

Nr. 8

Floku juaj i dëborës bëhet më mirë. Nuk është klasik, por ka një formë ideale. Nëse e zgjidhni, patjetër që keni cilësi të shkëlqyera. Ju jeni një person që, nga njëra anë, mund të jeni mjaft modest dhe të moderuar, por nga ana tjetër nuk ndaleni së shprehuri mendimin tuaj kur situata e kërkon. Personaliteti juaj është shumë mirë i ekuilibruar dhe gjithmonë i aplikoni aftësitë tuaja në mënyrën më të mirë të mundshme.

Nr. 9

Në të, shumë elementë të vegjël formojnë vizionin përfundimtar. Nëse do të ishte zgjedhja juaj, ju pëlqen të kapërceni vështirësitë dhe të jeni fitues. Kjo vlen si për punën tuaj, ashtu edhe për marrëdhëniet tuaja personale. Ju vlerësoni kritikën konstruktive dhe mund të jepni kollaj këshilla të sinqerta dhe të matura.

Nr. 10

Kjo formë zakonisht zgjidhet nga njerëz praktikë dhe të organizuar. Por vetëm sepse arsyeja luan një rol më të madh në jetën tuaj sesa ndjenjat nuk do të thotë që nuk ju pëlqen të argëtoheni. Përkundrazi, ka situata kur ju tregoni një zgjuarsi të tillë që të frymëzoni të tjerët. Ju jeni një udhëheqës i lindur me një mendje kërkuese.

PUBLICITET