Kjo nuse sot është një ndër këngëtaret më të famshme Shqipëtare! E njihni?

996

Pasi që ka një stil unik, ajo gjithmonë qëndron në krye të mediave rozë.

PUBLICITET

 

Në shumicën e imazheve që publikon, shihet që ajo gjithmonë ka qenë e veçantë dhe e dalluar për paraqitjet fizike. Në fotografinë e saj që ka në Instagram shihet që këngëtarja edhe në ditën e martesës ka qenë e rregulluar me një grim unik të asaj kohe.

 

Afërdita Demaku është një ndër këngëtaret më të përmendura në skenën muzikore.

 

PUBLICITET