“Është me butona sekretë”, gazetari i njohur befason të gjithë me sekretet që tregon për vilën e Edi Ramës në Surrel

255

Publicisti Kastriot Myftaraj thotë se vila e kryeministrit Rama në Surrel është me butona sekretë që hapin dyert. Sipas tij, vila ka më shumë “gjëra” nën tokë se mbi të.

“Ju thoni se vila e Ramës ka disa butona dhe disa gjëra të fanta-shkencës të ngjashme me filmat amerikanë të Hollywood-it”, i tha drejtuesi i PolitikOn Alfred Lela publicistit Myftaraj.

“Në atë vilë më shumë gjëra ka nëntokë se sa mbi tokë. Shërbimet e fshehta merren me video, dihet si gjë. Gjyshi i kryeministrit ka qenë shofer i Ahmet Zogut, këtë e ka pranuar vetë ai dhe se gjyshja e tij ka qenë kameriere në oborrin e Zogut”, u përgjigj ai.