Çudirat shqiptare! Përmbytjet nga reshjet e shiut i çojnë peshkun gjigand tek dera qytetarit

301

Ditët e fundit janë shënuar reshje të shumta shiu dhe si pasoje dhe përmbytje të mëdha.

PUBLICITET

 

Reshje të shumta janë shënuar edhe në Kosovë, ku nga më të goditurit ishte fshati Livoq i Gjilanit, i cili është përmbytur.

 

Por një qytetari i ka ndodhur ‘çudia’. Si pasojë e vërshimeve atij i ka shkuar në shtëpi një peshk ‘gjigand’.

 

Në videon e mëposhtme shihet kur qytetari kap peshkun ‘gjigand’ në oborr dhe më pas e hedh sërish në ujë, duke e lënë të shkojë.

 

 

PUBLICITET