Pamje me pullë të kuqe/ Nuk përmbahet Françeksa Jaçe nuk lë gjë pa bërë në vaskë teksa ishte në…

157

Teksa ndodhej në vaskë, Françeska derdhi qumësht mbi vete dhe konsumoi një banane.

- PUBLICITET -

Ndërkohë të ftuarit e publiku brohorisnin teksa Rezarti dëgjohej duke thënë: “Bravo, bravo Françeska!”.

- PUBLICITET -