Edi Rama heq këmishën, bën va ksinën ‘Fizer’ në anën e majtë

Kryeministri Edi Rama është paraqitur në ambientet e stadiumit “Air Albania” për të bërë vak sinën a nti-Covid.

Ai iu është përgjigjur pyetjeve që përmban formulari, përpara se të bëjë va ksinën.

Pasi ka plotësuar dhe firmosur formularin, Rama është pozicionuar për të bërë va ksinën, pas shefes së spitalit Infektiv, Najada Çomo.

Rama ka hequr xhaketën dhe ka bërë va ksinën në pak sekonda

TE TJERA