Gjendje e vështirë në Velipojë/ Uji po merr para çdo gjë, banesa të tëra dhe toka bujqësore nën ujë

509

Moti i keq ka sjellë pasoja të rënda dhe në Velipojë. Përmb ytje të tokave bujqësore, dë me në shtëpi dhe shkarje të dherave janë dë met që janë kontstatuar.

- PUBLICITET -

Njoftimi për situatën: Sipërfaqja e tokës bujqësore e përmbytur vlerësohet në 30 Ha, kryesisht në fshatrat Ças,Reç (këneta Reçit),Baks i Ri. • Tokë e pakultivuar 10 Ha • Foragjere të dyta, jonxhë 20 Ha

2. Në Nj.A.Velipojë, në dy shtëpi ka prezencë uji rreth 30cm. Ka shkarje dherash në rrugën Baks –Rrjoll. Bashkia Shkodër po punon një fadromë për pastrimin.

- PUBLICITET -