Fjolla Morina nën emocionet e dasmës, Prokuroria e Kukësit i bën ‘dhuratën’ më të keqe

Kanë kaluar disa muaj që nga arrestimi i Fjolla Morinës dhe lirimi i saj për t’u gjykuar në gjendje të lirë, por në çështjen e saj ka ende zhvillime.

Së fundmi mësohet se këngëtarja tashmë do të gjykohet për një tjetër ak uzë.

Ajo do të gjykohet për aku zën e “Trafikut të ar mëve dhe muni cioneve” kryer në bashkëpunim. Po ashtu edhe partneri i saj, Fisnik Syla, dhe shoferin e këtij të fundit, Fitim Muji, aku zohen për të njëjtën vepër.

Ende nuk ka një reagim nga vetë këngëtarja. Fjolla është ende me emocionet e dasmës dhe surprizave nga biznesmeni.

TE TJERA

spot_img