Elton Ilirjani habit të gjithë/ Djemtë e “Përputhen” s’më pëlqejnë vetëm pjeshkërojnë aty..

102

Elton Ilirjani është shumë i për folur në media dhe rrjete sociale pas daljeve të tij me make-up dhe taka dhe deklaratës se është “g ay”.

- PUBLICITET -

 

“Djemtë në “Për’puthen” sillen si femra, vetëm pjeshkërojnë. Flasin si të ishin femra. Janë bërë tëgjithë njësoj, presin vetullën njësoj” thotë Ilirjani.

 

Thotë se asnjë nga djemtë nuk i pëlqen por do pranonte një takim 4 minutësh me Atdheun “Është i pashëmm, i gjatë, vetëm ai mund të shkojë pak, unë me taka dal më e gjatë se të gjithë aty”, thotë Ilirjani në një intervistë për “Shqipëria live”.

- PUBLICITET -