E penduar për ndërhyrjet, kengetarja shqiptare i rikthehet me pamjen e saj natyrale

148

Përmes një postimi në Instagram këngëtarja Poni ka treguar se ndryshimet e fundit që ka bërë në pamjen e saj kanë qenë për ta kthyer natyrale, ashtu siç e ka bërë mamaja e saj.

- PUBLICITET -

 

Poni ka pranuar se ka eliminuar vetullat tatoo që ka pasur për t’iu kthyer një pamjeje më origjinale me vetullat e saj.

 

“Kthyem dhe vetullat në format që na i kishte bërë nëna, sebepi i pushimit të gjatë. Nuk dua t’i kthehem më asaj gjëje që nuk ishte e imja.”

 

- PUBLICITET -