E uruan për Vitin e Ri me mesazh të kopjuar, gazetari Andi Bejtja lëshon gojën: Na çatë b*thën, ça është kjo

Shumë prej nesh kemi marrë mesazhe të kopjuara nga miq dhe të afërm në natën e ndërrimit të viteve.

E uruan me mesazh të kopjuar/ Andi Bejtja nuk përmbahet: Na ç… b…..

Ndonëse disa persona bezdisen nga këto mesazhe, nuk ndodh shpesh që ta shprehin, por e kundërta ka ndodhur me analistin Andi Bejtja.

Ai ka publikuar një nga mesazhet që i kanë dërguar dhe nuk e ka përmbajtur aspak fjalorin ndaj mikut të tij.

“Mire që na ç…b…. me mesazhe klishe… por jo deri këtu o jetë me arritur me çuar mesazhe me fowardim”, shkruan ai krahas mesazhit.

TE TJERA

spot_img