Nga dita e hene hiqet ora policore dhe karantina, Kafet punojne deri ne oren..

548

Nga dita e hene hiqet ora policore dhe karantina

Sipas te dhenave te fundit tani vjen nje si propozim qe ora policore te hiqet se nuk ka me efekt karantina, dhe se faza e trete kaloi.

Me sa duket tani qe eshte nje ide qe rregullat e reja te mos te jene edhe shume te ashpra.

Mirepo kafet dhe restorantet thuhet se do te punojne deri ne oren 22:00.

Gjithsesi keto jane detajet e supozuara nga minsitria, por se do te shohim perseri ne ditet e ardhshme se cfare do te ndodhe, shkruan e perfitshmja ditorja.