Luana vendos në siklet Luana Vjollcën: Pse lëviz kaq shpesh në Kosovë?

103

Luana Vjollca u intervistua përballë autores dhe moderatores së “Shiko Kush LUAN, Luana Vjollcës.

- PUBLICITET -

Autoironia në këtë intervistë nuk ka munguar dhe një ndër pyetjet pikante ishte se pse ajo leviz shumë shpejt lart e poshtë nëpër Kosovë.

Por këtë pyetje Luana Vjollca nuk mund ta linte pa përgjigje.

“Në Kosovë udhëtoj shpesh për shkak të lidhjes time …”, u shpreh këngëtarja Vjollca teksa habiti publikun, por nuk e la me kaq pasi vazhdoi: “Për shkak të lidhjes time me Arbër Bytyqin!”

Luana (moderatore): “Fare interesante! Thashë se çfarë do na thuash”

Luana (showgirl): “Fare interestante thua? Varet nga këndvështrimi, Luana!”

Luana (moderatore): “Ok, varet nga këndvështrimi tha Luana! Është deklaratë kjo? Mund ta quajmë??”

Si përfundim nuk e morëm vesh nëse na konfirmoi diçka Luana Vjollca apo thjesht luajti pak me fjalët.

- PUBLICITET -