Gazetari që ka qenë pjesë e Top Channel nxjerr zbuluar autoren e “Përputhen”: Më hoqi nga …

149

Gazetari i njohur shqiptar, Andi Vrapi, që është edhe një ndër gazetarët më thumbues por edhe ndër të preferuarit e personazheve VIP. Vrapi ka qenë pjesë e televizionit në Top Channel, por kohët e fundit është larguar në një tjetër TV shqiptar.

- PUBLICITET -

Andi ishte një ndër të ftuarit e fundit në emisionin ABC e mëngjesit ku kritikuar dhe gjykuar VIP-at dhe emisionet shqiptare.

E teksa po përshkruante VIP-at mëndjengushtë shqiptarë duke i këshilluar që të jenë më të hapur Andi u shpreh:

“Mua Olsa Muhameti më ka hequr nga Instagrami vetëm se kam filluar të komentoj “Përputhen”. Shumica e njerëzve nga 12 mijë veta që më ndjekin mua,

80% më thonë që e shohim Përputhen vetëm nga ti. Kshuqë duhet të vlerësojnë disa gjëra edhe në bazë të PR që i bëhet .”

- PUBLICITET -