“190 kilometro larg”, momenti EPIK kur burri nga Korça i shpjegon turistit si të shkojë në Shkodër (Video)

Një burrë nga Korça është filmuar nga kamera e një turisti të huaj teksa i shpjegonte se si të shkonte drejt Shkodrës.

Momenti më epik i videos është kur i rendit emrat e qyteteve dhe më pas i shpjegon në shqip se sa e gjatë është rruga.

“Si të shkoj në Shkodër?”, e pyet motoristi në gjuhën angleze ndërsa burri nga Korca i përgjigjet:

“Rruga Pogradec, Elbasan, Tiranë, Kruje, Shkodër.” Më pas turisti e pyet se sa zgjat, 3 apo 4 orë, ndërsa burri bën gati pëllëmbën dhe tregon me gisht se Tirana është 190 kilometro larg.

https://fb.watch/2CRIrQY6Zj/

TE TJERA