Gjest madhështor/ Hoxha dhe murgesha shqiptare bëhen bashkë për të ndihmuar shqiptarët

277

Një hoxhë dhe një murgeshë në një qytet në perëndim të Kosovës bashkuan forcat për të ndihmuar familjet në nevojë.

Ata po ndihmojnë grupet që ndodhen në vështirësi financiare nga papunësia dhe ndikimi i pandemisë në ekonomi.