Romeo Gurakuqi hedh në gjyq Bujar Nishanin, pas shantazhit publik: Shpifës, jam …

Ish-deputeti i Partisë Demokratike, Romeo Gurakuqi është shprehur mjaft i tronditur nga dhu na verbale sesi një ish-president i Republikës është shpreur në një mënyrë aq ordinere ndaj një qytetari, aq më pak edhe kreu i PD-së për qarkun Shkodër.

 

I ndodhur në udhëtim, Gurakuqi ka shkruar një status të shkurtër dhe thekson se do të padisë në gjyq Bujar Nishanin e thotë se nuk ka asnjë të vërtetë mbi shpifjet e tij se ai ka qenë bashkëpunëtor i Sigurimit të shtetit. “Kam kontrolluar dy herë, mash trimet e tij s’kanë lidhje me mua”.

TE TJERA