Cila nga tullumbacet në foto ndodhet më lart se të tjerat?

Shkencëtarët besojnë se enigmat dhe lojërat e trurit mund të përmirësojnë mënyrën e funksionimit të trurit tonë dhe mund të na ndihmojnë të shohim detajet.

Edhe ky kuic ka për qëllim të stërvisë trurin dhe vëzhgimin tuaj. Gjeni se cila nga tullumbacet ndodhet më lart.

Nëse nuk arrini ta gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë.

TE TJERA

spot_img