‘Na ka zili dhe Japonia’, plas humori në rrjet me investimin e Bashkisë…

“Rrugë të lëna rrugëve”, është një shprehje që politikanët e përdorin për të akuzuar njëri-tjetrin për abuzimet me infrastukturën në vend.

E duket se kjo shprehje i përshtatet më së mirë kësaj fotografie, investimi më i fundit i Bashkisë së Lushnjes, që e ka braktisur këtë shtresë asfaltin në një rrugë të lagjes “Xhevdet Nepravishta”.

Në rrjetet sociale nuk ka munguar as humori, me këtë “investim”. Dikush shkruan se “na ka zili edhe Japonia”, ndërsa një tjetër thotë se deri aty ku ka shkuar asfalti janë socialistët, më tej ata të PD-së.

“Asnjë ndryshim nga projekti 3D”, shkruan dikush tjetë

TE TJERA

spot_img