U martua me italianen 3 vite më të madhe për letra, por ja çfarë i ndodhi shqiptarit më vonë…

Per tu pajisur me leje qendrimi ne Itali, nje shqipar ka oganizuar nje martese falco.

Aty ishin 5 deshmitar te ftuar, 3 femra nga Genova dhe 2 burra me origjine shqiptare.

Megjithese partnerja ka 3 vite diference me te, ajo do ti siguronte atij pranine ne Itali.

Por ata u arrestuan nga Policia me akuzen se ndihmojne ne emigracionin e paligjshem.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img