Anës së Perputhen i dalin të gjitha në shesh duke kërcyer në emision!

Ana dhe Melisa kanë “nxehur” atmosferën në “Shiko Kush Luan”, ndërsa kanë dhuruar disa momente kërcimi se*sual.

Vajzave iu ofrua nga një balerin, por Ana, në vend të balerinit zgjodhi Atdheun. Mes tyre ka patur takime që kanë shkuar shumë mirë dhe kiminë e treguan edhe në “Shiko Kush Luan”.

Ajo i dhuroi një kërcim shumë se*sual e joshës në prehër, ndërsa në një moment i hoqi dhe këmishën.

TE TJERA