E shtrinë në tokë, policia arreston një e nga një të rinjtë, momenti kur efektivët rrethojnë të rinjtë, dy i zbritën nga makina

Policia ka nisur arrestimet e protestuesve. Siç shihet edhe në foto, efektivët kanë ndaluar të rinjtë dhe i kanë shtrirë në tokë, duke u vënë prangat.

Në disa foto, duke edhe momenti kur efektivët e policisë kanë ndaluar një automjet dhe kanë zbritur nga ai personat që ndodheshin brenda.

TE TJERA

spot_img