Dëborë në disa qarqe, ja ku duhet kujdes për gjendjen e rrugëve

159

Autoriteti Rrugor Shqiptar njoftoi sot se si është gjendja e akseve rrugore në vend pas shiut dhe dëborës që në disa qarqe.

Në Dardhë gjatë natës ka pasur reshje të lehta dëbore, rruga është pastruar dhe është bërë shpërndarja e kripës.

Në Qafën e Llogarasë ka pasur reshje të lehta dëbore, të cilat janë pastruar menjëherë, qarkullimi vazhdon normalisht.

Në aksin Bajram Curri- Valbonë ka pasur reshje dëbore, rruga është pastruar dhe qarkullimi kryhet normalisht.

Drejtuesit e mjeteve të tregohen të kujdesshëm për shkak të lagështirës, të ulin shpejtësinë dhe të respektojnë sinjalistikën.

Lexo edhe:   Moti vjen me surpriza/ Pritet dëborë në ditët e fundit të nëntorit