Po protestonte për vëllain e saj, motrës së Klodian Rashës i ndodh e papritura para kryeministrisë (FOTO)

186

Motra e Klodian Rashës që erdhi nga Italia për të varrosur të vëllain dhe për të protestuar ka humbur ndjenjat para kryeministrisë.

- PUBLICITET -

Bora Rashës i ka rënë gjendje të fikti teksa për të ndihmuar atë janë angazhuar protestues edhe një police.

Ajo ishte duke mbajtur një flamur kuqezi të Shqipërisë në dorë kur ka humbur ndjenjat para kryeministrisë.

FOTO:

- PUBLICITET -