Atdheu i “Përputhen” çmendi vajzat, s’keni parë ende vëllain e konkurrentit (FOTO LAJM)

Atdheu është një prej konkurrentëve më të pëlqyer të emisionit “Për’Puthen” në Top Channel dhe për pak kohë ka arritur që të ketë shumë ndjekës në llogarinë e tij në Instagram, ku është mjaft aktiv.

Në këtë rrjet social, ai ndan shumë shpesh foto me familjarët. Ajo që bie më shumë në sy në fotot që do të shihni më poshtë është ngjashmëria më vëllain e tij, Butrintin.

Të dy i mbajnë flokët e gjata dhe mjekrën, derisa të vetmin dallim e kanë në gjatësi. Atdheu është pak më i gjatë se Butrinti.

Atdheu, djali nga Kosova që prej vitesh ka jetuar në vende të ndryshme Evropiane, që në fillim tregoi se ka ardhur me qëllime të qarta në emisionin e dashurisë, ku synon të gjejë lumturinë e jetës.

Tanimë ai është rikthyer në qytetin e lindjes, Gjakovë dhe po menaxhon një biznes të motrës. Ai tha se në Evropë ka punuar në ndërtim, e nuk e ka aspak problem të pranojë këtë fakt.

TE TJERA