Gjatë puntatës së sotme në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon, ku u fol për vendimin historik të presidentit të ri, Joe Biden, i cili zgjodhi një ekip tërësisht me gra në krye të zyrës së komunikimit dhe medias.

 

Pjesë e diskutimit ishte edhe gazetarja politike Gerta Gixhari, e cila shprehu hapur pëlqimin për këtë vendim, madje nuk e kurse as një “kunjë” për seriozitetit e frikshëm të politikanëve tanë.

 

E pyetur nga Bieta nëse është hasur me paragjykime gjatë punës si gazetare politike, Gerta la të kuptohej që nuk e vret mendjen fare.

 

“S’ e çaj kokën fare unë. Nëse dikush s’ pëlqen diçka tek unë, as që e vuaj fare”, tha ajo.