Shfaqja e simptomave të para të Sars-Cov 2 duket se i tre mb pacientët të cilët deri në komunikimin me mjekun e familjes, qarkullojnë recetat me të afërmit pa u konsultuar me specialistët.

 

Ata përdorin anti biotikë pa kriter, gjë të cilën mjekët e familjes e cilësojnë metodë tepër të gabuar.

 

“Kjo është një pro cedurë e gabuar sepse çdo pacient ka simptomat e veta. Në varësi të tyre, kryhet edhe vlerësimi për ekzaminimet që duhet të kryejë dhe më pas vendoset edhe për mjekimin. Sepse abuzohet me përdorimin e antibiotikëve”, u shpreh mjekja e familjes Bruna Tocilla.