51-vjeçari i jep makinës me tër bim dhe merr para kë t’i dalë, 5 veta humbën jetën mes tyre edhe një foshnje 9 muajshe

181

Një a ksident i rëndë raportohet se ka ndodhur në Trier në Gjermani. Një 51-vjeçar u ka marrë jetën 5 personave, midis tyre edhe një foshnje 9 muajshe.

Kurse 14 persona të tjerë kanë dë mti me serioze. Si raportohet 51-vjeçari i jepte makinës më të rbim. E ditur bëhet se 51-vjeçari është kapur dhe se ai mund të vuaj bga çrregullimet mendore.

Ende mbetet e paqartë se përse e ka bërë një gjë të tillë. Nëna e foshnjes që ka humbur jetën ndodhet në spital, por ajo ende nuk e di se fëmija i saj ka ndërruar jetë.

“Kjo ngjarje t ro ndit të gjithë Gjermaninë,” tha Ministri i Brendshëm i Rhineland-Palatinate Roger Lewentz të martën në mbrëmje në Trier.

Më tej është raportuar edhe se 51-vjeçari i jepte makinës zig-zag dhe ka marrë para kë t’i dilte.