Na ka humbur gjyshi/ Fillon gallata në rrjet me Sali Berishën

Kështu edhe sot, Berisha ia ka da lëtë jetë një nga temat kryesore në rrjet. Një video e shpërndarë në disa media, ku ish-kryeministri shihet i përhumbur ka ndezur komentet.

Kaq ka mjaftuar që edhe faqet e memeve të furnizohen me material.

Brryli Broadëay, faqe e njhur për sarkazmën dhe talljet me politikën shkruan me ironi se “kërkojmë gjyshin”, referuar përhumbjes së Berishës.

TE TJERA

spot_img