Ardit Gjebrea bashkon shokët e Ush trisë pas 46 vitesh, ajo që ndodhi më pas në studio…

167

Në rubrikën “Ka një mesazh për ty” tek E Diela Shqiptare kanë ardhur dy shokë us h trie të cilët e kanë rigjetur njëri-tjetrin para 3 vitesh.

Kanë kaluar 46 vite nga koha e us ht risë dhe dëshira e tyre më e madhe është që të ritakohen sërish me shokët e tjetrë. Këtë gjë ia ka mundësuar vetëm emisioni E Diela Shqiptare në Tv Klan, ku ka udhëtuar në të gjithë Shqipërinë për të gjetur shokët e u sht ri së së Qaniut dhe Fiqëretit.

Ardit Gjebrea: Ku e keni bërë ushtrinë ju?

Qaniu: Në Peshkopi.

Ardit Gjebrea: Sa kohë qëndruat?

Qaniu: 27 muaj.

Fiqëreti: 27 muaj një gjymë llafi njëri-tjetrit nuk i kemi thënë, as të shanim as të ofendonim si brezat e tjerë.

Ardit Gjebrea: Sa vite kanë kaluar tani?

Qaniu: 46 vjet.

Ardit Gjebrea i shfaq një foto në ekran ku shihet një nga shokët e tyre dhe i pyet se cili nga shokët e ushtrisë është? Edhe pse kanë kalaur 46 vjet ata arritën ta gjenin se burri në ekran ishte shoku i tyre Pëllumbi.

Pasi panë momentet kur mesazhieri Enea i dha mesazhin, Qaniu dhe Fiqëreti shprehen se Pëllumbi është plakur shumë.

Pëllumbi shikon një ekran dy shokët e tij, por arrin të njohë vetëm Qaniun dhe jo Fiqëretin. Ai shkon t’i takohet me ta dhe nuk dëgjoi aspak këshillën e Arditit për të mbajtur distance dhe i përqafon.

Lexo edhe:   Historia që po bën xhiron e rrjetit. Adopton dy femijë, më pas bën zbulimin e pabesueshëm...