Kryeministri Edi Rama ka p ostuar në profilin e tij në F acebook një shprehje të poetit, atdhetarit Murad Toptani.

“Jetën time ia kam falur Shqipërisë dhe vëllezërve shqiptarë. Sa të kem edhe një pikë gjak do ta derdhë për mëmëdheun e dashur, kudo që të jem, sido që të jetë”- është shprehja e Toptanit e publikuar nga Rama.

Postimi shoqërohet me shkrimin: Fjalë të çmuara! Kryeministri Edi Rama ka p ostuar në profilin e tij në F acebook një shprehje të poetit, atdhetarit Murad Toptani.