Tragjike në Korçë. Koronavirusi i merr jetën çiftit të bashkëshortëve Thanas dhe Loreta Broka. Ata kanë mbyllur sytë gjatë natës së të martës njëri pas tjetrit.

Burime bëjnë me dije për ABC se dy ishin intubuar prej dy javësh në spitalin rajonal të Korçë. Ky është ndër rastet më tragjike të pasojave të koronavirusit në Korçë.

Thanas Broka njihej në qytet si person që ka mbajtur poste publike. Më herët ai ka qenë kreu i PBDNJ në Korçë dhe ish-prefekt në Berat.