Gj yk ata e Tiranës ka regjistruar partinë e ish-kryeparlamentares Jozefina Topalli, “Lëvizja për Ndryshim”. G jyka ta e Tiranës ka pranuar kërkesën për të regjistruar partinë politike të drejtuar nga Topalli.

Partia, e cila do të ketë si akronim gërmat LN, thuhet se u themelua nga Topalli, Adela Kryeziu, Evald Serreqi dhe Najada Selmani dhe një numër anëtarësie prej 5,199 personash.

Ngjyrat e partisë do të jenë e bardha, bluja dhe portokallia. Ish-kryetarja e parlamentit Jozefina Topalli ka krijuar një lëvizje politike, për të garuar në zgjedhjet e 25 prillit.

Më herët, parti krijoi deputeti Myslym Murrizi. Ndërsa ish-deputetja e PD-së Hajdari krijoi një lëvizje politike ‘Nisma’.