Lajme te mira/ Aplikimi për vizat, Ambasada Gjermane jep lajmin e rëndësishëm për te gjithe shqiptarët qe duan te ikin ne Gjermani

Lajm i mire per te gjithe ata qe duan te shkojne ne Gjermani pasi eshte hapur serisht Sektori i Vizave dhe Pashaportave ne Ambasada Gjermane.

 

Por numri i aplikimeve, që përpunohen çdo ditë, do të reduktohet pasi jemi ne kohe pandemie dhe qe te jemi te kujdesshem. Për pasojë do të ketë detyrimisht shtyrje të orareve dhe datave të aplikimeve. Personat e prekur nga këto masa do të njoftohen personalisht, por kjo mund të kërkojë disa javë.

 

Ambasada Gjermane: Sektori i vizave hapet sërish me kapacitet të kufizuar Prej ditës së hënë, datë 23 nëntor, Sektori i Vizave dhe Pashaportave është sërish i hapur. Por numri i aplikimeve, që përpunohen çdo ditë, do të reduktohet. Për pasojë do të ketë detyrimisht shtyrje të orareve dhe datave të aplikimeve.

 

Personat e prekur nga këto masa do të njoftohen personalisht. Por kjo mund të kërkojë disa javë. Ndërkohë shpërndarja e pashaportave të pajisura me vizë vijon në segmentet e zakonshme kohore. Lutemi të mbahet në konisderatë, që deri në një njoftim të dytë nuk mund të bëhen legalizime. Keto masa jane per te tu kujdesur per aplikuesit pasi jemi ne kohe pandemie.

TE TJERA

spot_img