Ulja e ndjeshme e temperaturave, fillojnë reshjet e para të borës në këtë vend turistik të Shqipërisë

126

Ulja e ndjeshme e temperaturave ka sjellë reshjet e para të borës në juglindje te vendit më konkretisht në fshatin turistik të Dardhës.

Rreshjet janë me intesitet të ulët ndërsa kanë nisur prej gati 1 ore dhe janë ende të pranishme në lartësi mbi 1200m.

Sipas zyrtareve te autoritetit lokal rrugor, rreshjet e pakëta do të përfshijnë fshatrat turistike, Dardhë, Voskopojë dhe Qafë Qarrin, ndërsa kontraktorët janë në gadishmëri për çdo situatë.