Mbrëmjen e sotme stafi dhe konkurrentët e Përputhen janë mbledhur të darkojnë së bashku.

Në një video të autores Olsa Muhameti vihet re mungesa e Anës.

Pas debatit dhe shuplakës ndaj Fatjonit, duket se Ana nuk është bashkuar me grupin.

E pra duket se Ana po kalon një moment të vështirë.