Gjendemi ne nje periudhe te veshtire dhe degjon histori qe nuk i kemi degjuar me pare keshtu ka ndodhur ne kohe kovidiane.

 

Ku djali shkon te babai per ti derguar ushqim por ndodh ajo qe nuk e priste pai babai ka nderruar jete.

 

Ai shton se është njoftuar në mënyrë jo zyrtare në lidhje me lajmin e hidhur dhe ka shkuar ta kërkojë atë në mo rg, por as aty nuk ka marrë përgjigje.

 

I riu u shpreh:

 

Unë kam babin tim prej tre ditësh atje dhe tani më erdhi lajmi nga jashtë që ai ka humbur jeten unë sot i dërgoj ushqime.

 

“Ka njeri të më japi një përgjigje se çfarë është bërë se nuk më japin përgjigje as tek infektivi dhe as ne nje vend.