“Merr frymë se po të dridhet…”, takimi mes bukuroshes dhe konkurrentit bën xheloze Anën

106

Pak ndryshe nga sa kemi parë deri më tani takimi i Melisës me Fationin në “PërPuthen”, ku vetëm pas pak minutash, çdo gjë është ndërprerë dhe kamerat janë fikur.

- PUBLICITET -

Në studio, Melisa shpjegoi se gjithçka ndodhi për shkak të problemeve të saj personale dhe se nuk kishte lidhje me Fationin.

Por ndërsa ajo fliste, ndërhyri Ana, e cila ka treguar hapur pëlqimin që ka për Fationin, ndërsa u duk disi xheloze.

“Merr frymë se po të dridhet zëri”- iu drejtua ajo Melisës, ndërsa kjo e fundit iu përgjigj që të “shihte veten, sepse ke gjithë kohën duke pirë ujë”.

Diskutimi:

Ana: Merr frymë se po të dridhet zëri

Melisa: Ti kujdes për veten tënde se ke gjithë kohën duke pirë ujë

Ana: Do pak dhe ti shpirti i vogël?

Melisa: Po desha

Ana: Merre, po vetëm më kthe bidonin

- PUBLICITET -