“A ke ** najher..kallxo sa të madh e ke”/ E rëndë në Kosovë, nxënësi filmon mësuesin duke e pyetur per…

208

Një nxënës në Kosovë ka filmuar një video duke pyetur mësuesin e tij në lidhje me rapo rtet se k suale si dhe me organin gj enital të tij.

Në videon e publikuar nga gazeta Ekspress shihen disa nxënës në një klasë së bashku me mësuesin duke i bërë pyetje të sikletshme, ndërkohë që mësuesi me një ditar në dorë i kërkon që të heq telefonin nga dora dhe mos të bëjë më pyetje të tilla.

“A ke q** najher, kallxo drejt,”- dëgjohet të thotë nxënësi në video.

“Hiqe atë telefon, hiqe nga dora,”- përgjijet mësuesi.

“Ake q* najher more,, e ke provu p****, kallxho drejt. Sa e ke ***”- vijon më tej nxënësi.