Deputeti i “fiksuar” pas Luana Vjollcës: Më dridhet zemra edhe buza

Deputeti Melaim Zeka e ka shprehur edhe më parë simaptinë që ka për moderatoren Luana Vjollca.

 

Në rubrikën After Party me Luanën, ku ka qenë i ftuar së bashku me bashkëshorten e tij, Edlira Qefalia, i është përgjigjur pyetjeve pikante.

 

Por para se të niste me pyetjet ai ka shprehur edhe një herë simpatinë për të duke u shprehur: “Sa herë vij tek kjo goc më dridhet edhe zemra dhe buza.”

 

“Nga kënaqësia dhe buzëqeshja besoj,- i kthehet bashkëshortja. “Po”, përgjigjet Melaimi, -“Prandaj thashë raftë tërmeti dhe u rrëzofshim mbi Luanën.”

 

TE TJERA