“Sapo jam operuar, mos ma vini re”, Monika kryen sërish ndërhyrje

348

Kryetarja e Lëvizjes Socialiste për Integrim, ka treguar se ka kryer një tjetër operacion.

 

E pranishme në njësinë nr.1 në Tiranë, Kryemadhi tha se ka operuar dhëmballën këtë herë, duke falenderuar edhe stomatologun që kishte aty pranë.

 

“Tashmë kam operuar dhe dhëmballën, uroj që gjithçka të shkojë mirë Etjon. Shpresoj se nuk duket shumë që sapo jam operuar, ndaj mos ma vini re” tha ajo.