Mos harroni, merrni hudhër dhe dafine para orës 12 sonte! Ja arsyeja e forte

Të gjithë ju kërkoni të keni sa më shumë fat pozitiv në jetën tuaj dh kërkoni që gjërat t’ju ecin mbarë.

Me siguri të gjithë ju jeni njerëz me ze.mër të mirë dhe bëni veç të mira në jetë, ndaj dhe ju meritoni vetëm mirësi në jetën tuaj.

Sot, do t’ju tregojmë një mënyrë se si ju të keni vetëm fat dhe mirësi në jetën tuaj dhe të qëndroni sa më larg syrit të keq dhe zílísë së njerëzve që mund t’ju bëjnë mágjí.

Me patjetër sot duhet të përgatisni një lëng që java e re t’jua gjejë të përgatitur dhe në këtë mënyrë ju do të mbuloheni vetëm nga fati i mirë dhe na besoni, gjërat do t’ju ecin vetëm mirë në jetën tuaj.

A jeni gati t’i krijoni vetes tuaj një të ardhme briliante?

Ja çfarë duhet të bëni me çdo kush sot para orës 12 të darkës.

Në fillim ju duhet të merrni gjërat që ne po ju tregojmë më poshtë:

5 gjethe të thata me dafinë

3 copa të vogla hudhre

gjysmë litri me ujë të pijshëm

një enë mesatare qelqí, transparente dhe pa ngjyra apo figura.

Ja se çfarë duhet që të bëni më pas:
Hapi i parë: Merrni enën e qelqít dhe brenda saj hídhni gjysmë litrin e ujit, dafinat e thata dhe hudhrat.

Hapi i dytë: Pasi t’i keni vënë të gjitha këto, mb.ylleni enën transparente të qelqít dhe vendoseni në një vend ku të doni ju, në shtëpinë tuaj apo në ambientin ku ju jetoni.

KËSHILLË: Duhet të tregoni shumë kujdes, pasi këtë gjë duhet ta bëni pa shkuar ora 12 e darkës.

Pse duhet bërë me çdo kusht me dafinë dhe hudhër dhe ujë të pijshëm?

Arsyeja është se dafina e thatë, apo gjethet e saj janë një bimë e bekuar e cila që në lashtësi u ka sjellë fat njerëzve dhe i ka pastruar shpirtrat e tyre nga të gjitha të lígát.

Nga ana tjetër, hudhra është ajo që ju e mbani gjithnjë me vete për të hèqùr syrin e keq. Ndaj dhe bèbève u vënë nga një hudhër apo edhe ne, kur duam shumë fat, mbajmë një hudhër në xhep.

Uji i pijshëm tregon burimin e jetës dhe fati juaj do të rrjedhë i bekuar gjatë gjithë jetës tuaj. Çfarë duhet të bëjmë më pas me lëngun që krijuam?

Ditën e nesërme, meqenëse fillon një javë e re, ju hapeni që në mëngjes enën e qelqít, ku brenda janë dafina dhe hudhra, dhe me ujin brenda saj ju lani duart që herët sapo të çoheni në mëngjes.

Kjo metodë është përdorur që në kohët e lashta ku njerëzit besonin se në fillimin e një jave të re, nëse duart do të lahen me ujin e krijuar nga dafina dhe hudhra, fati do t’i mbronte ata nga syri i keq.

Dhe e dini çfarë, ne e kemi provuar dhe duam apo nuk duam gjërat po na ecin mbarë, ndaj dhe po jua tregojmë edhe ju pasi duam vetëm mirësi për ju!

Jeni të gjithë të mrekullueshëm dhe ju urojmë që të jeni të gjithë të bekuar vetëm nga fati dhe nga mirësitë në jetën tuaj!

TE TJERA