E gjeni dot? Nuk do e merrni dot me mend cila bukuroshe shqiptare e showbiz-it është vogëlushja në këtë foto

Shikojeni mirë foton e mësipërme. Ju ngjan me dikë? Një vogëlushe kaq e ëmbël! Nuk e dimë nëse e gjetët cila është, por po jua tregojmë!

 

Vajza në këtë foto të vjetër nga fëmijëria është moderatorja e njohur Kiara Tito.

 

Ajo ka ndarë herë pas here foto të sajat nga fëmijëria, ndërsa kjo ishte një ndër fotot që s’e kishim parë më herët.

 

Kiara ka ruajtur të njëjtat tipare që kur ishte në moshë të vogël, ndërsa në këtë foto të vjetër shfaqet me balluke dhe flokë të shkurtër, që po ashtu i shkojnë shumë.

 

 

Të mos ju kishim treguar cila është, do ta njihnit moderatoren?

 

TE TJERA