HYRJELAJMEHISTORIA IME“Kam për të qitur farën si familje o rracë k** që ke...

“Kam për të qitur farën si familje o rracë k** që ke marrë gabelen”, 34-vjeçari tregon historinë e trishtë: Gruaja që e dashuroi që në gjimnaz, tani…

Pjesë e emisionit “Me zemër të hapur” ishte 34-vjeçari Jonild Muçi, i cili tregoi se ka 3 vjet që përpiqet të nd ahet nga gruaja me te cilen u dashurua në bankat e shkollës e kane edhe 3 fëmijë.

Pak ditë më parë mediat greke shkruan për një sh err me sende të fo rta dhe thi kë në Mikonos të Greqisë ku 2 persona ende të pa ident ifikuar kanë su lmuar një çif t shqiptar duke i shk aktuar dë mtime s erioze.

Jonildi tregon se ai dhe bashkëj etuesja e tij janë su lmuar me thi kë dhe shk op be jsbolli nga dy vëllezërit e ish-bashkëshortes të cilët e kërc ënojnë me vde kje nëse nuk pranon të dor ëzojë pronën tek motra e tyre.

Prej 3 vitesh Jonildi endet dyerve të gjy katës për të zgjidhur këtë martesë dhe për të sistemuar 3 fëmijët e tij.

2 prej fëmijëve me konsensusin e nënës jet ojnë me të atin azilant në Greqi ndërsa fëmija i tretë, sipas 34-vjeçarit përdoret si shan tazh nga nëna dhe është do rëzuar në një qendër për të mit urit në Durrës.

Në emisionin “Me zemër të hapur” u publikuan dy audio, ku dëgjohej ish-bashkëshortja teksa fliste fjalë të rë nda dhe kërc ënonte ish-burrin.

Audio 1 – Dafina kër cënon Jonildin

Të hënën kemi gj yq. Unë edhe ti. E kam pr urë në gjy katë të la rtë dhe unë nuk ta jap kurrë cel ebrimin dhe s’kam për ta dhë në. Në gjy katë të la rtë kam për të thënë: Unë e he qa celebrimin me Jonild Muçin dije se o vde kjen ka për të ma rrë Jonild Muça ose ka për t’u shk atrru krejt, me ga bele e arzhi e çfarë të kesh. Nuk ta jap celebrimin Lind Muçi.

Audio 2 – Dafina kër cënon me vde kje Jonildin dhe përdor djalin për shan tazh

Mua më hë ngsh kokrrën e m**. I hë ngsh m* robve të mi o d err k*. Po duro ti se unë prandaj kam për ta çuar djalin. Unë ty kam për të të vr arë. Kam për të të q itur fa rën si familje o ra cë e degje neruar. O r acë k** që ke marrë ga belen për ta dërguar pr ostitutë.

Audio 3 – Dafina kër cënon avokatin e Jonildit

O Ilir unë kam për të të thënë një gjë se ti je avokat i Nildit. E mora vesh që ka gj yq Nildi dhe mua nuk më thua që të vij unë në gjy katë, për Zotin kam për të të hapë punë edhe ty. Edhe e morra vesh se hapet gj yqi dhe ti shkon me Jonildin që të shkojë mbiemri im Balla e të më h eqni mbiemrin Muçi, me mua ke për të pasur punë. Ti edhe Jonildi. Unë nuk e lë të gj allë atë. Do t’i lë 3 fëmijët në rrugë të madhe, unë o e vr as Nild Muçin o vd es. Le të pro vojë ai të më he që mbiemrin Muçi! Unë do mbaj mbiemrin e 3 fëmijëve të mi dhe se he q kurrë deri ditën që të vd es. Unë kam për të të thënë k aq: ke për t’u djegur ti dhe Jonild Muçi. U bë gj yqi u paraqite ti, më trego, që mos di gjesh edhe ti.

TE TJERA

spot_img