Kryeinspektorja për shëndetin në Tiranë Areti Beruka, ka rezultuar e infektuar me koronavirus pas tamponit të kryer para pak ditësh.

 

 

‘Por ta them personale, jo profesionale, mezi e pres rastin e parë në fakt, unë si mjek’, tha Beruka, disa muaj më parë në 26 shkurt në një intervistë televizive.

 

Kryeinspektorja u lakua në media dhe rrjetet sociale pas deklaratës së saj, por sot ajo gjendet e prekur nga ky virus i r ezik shëm dhe në karantinë.