Çfarë i ndodhi…? Motra e Encës “çmend” rrjetin, e çuditshme…(Foto)

171

Motra e Encës e ka shfrytëzuar shumë mirë famën e motrës së madhe duke u bërë edhe ajo një peronazh mjaft publik në rjetet sociale.

Uindi Haxhia numëron plot 93 mijë ndjekës në rrjet ku falë karakterit të saj mjaf moskokçarës i surprizon ata herë pa here.

Ndërhyrjet kirurgjikale dhe temat +18 janë ndër temat më të pëlqyera të Undit dhe ndjekësve të saj.

Por ajo që po tërheq vëmendjen së fundmi është ndryshimi padyshim drastik në peshë i 20-vjeçares.

Uindi ka humbur me dhjetra kilogramë dhe tani është në formë perfekte ku me poza provokuese po merr gjithmonë e më shumë pëlqime nga ndjekësit.