Pushime luksoze me pak kosto/ Ky është ishulli që mund ta merrni me qira për 50 dollarë

117

Një mundësi e mirë për të bërë pushime luksoze me cmim të arsyeshëm është vetëm Florida. Pranë qytetit të Maratonës ndodhet një ishull privat që jepet me qira dhe ka pamje mahnitëse.

Cmimi që duhet të paguani për të pasur të gjithë ishullin për vete është vetëm 50 dollarë. Kjo ofertë jepet nga “Friendsgiving Island” një faqe interneti, që ofron udhëtime në destinacione mbreslënese.

Ideja është frymëzuar nga mënyra se si njerëzit kanë përshtatur planet e tyre të udhëtimit gjatë gjithë pandemisë. Ishulllin mund ta merrni me qira me 5 miq dhe do t’ju duhet të paguani vetëm 50 dollarë nata.