Kishte vendosur maskën së prapthi, Rama i kërkon “llogari” qytetarit: Po ti pse s’më thua?

168

Kryeministri Edi Rama ka shkuar në fshatin e Farkës në Tiranë, ku edhe ka dorëzuar letrën e legalizimit një prej familjeve, shtëpia e të cilës u dëmtua nga tërmeti i 26 nëntorit.

Teksa komunikonte me kryefamiljarin, Rama në një moment kupton që maskën e kishte vendosur së prapthi.

Menjëherë numri një i qeverisë, reagon duke ndryshuar pozicionin dhe e heq për ta rivendosur sërish, duke i kërkuar “llogari” edhe kryefamiljarët se përse nuk i kishte thënë gjë.

PJESË NGA BISEDA:

EDI RAMA: Pse s’më thua që e kam vënë PS-në mbrapsht, apo ashtu e do ti mbrapsht?

Kryefamiljari: Po unë nuk e dija që është PS-ja ajo.