Doli të kërkonte punë dhe nuk u kthye më/ 19-vjecarja shqiptare vazhdon e humbur, familja e dëshpëruar

Ndonëse u bë java që kur 19-vjeçarja shqiptare, Artemis Vasili u zhd uk në Koropi të Greqisë, ende asnjë lajm për të.

Familjarët të dëshpëruar i kërkojnë asaj të kthehet në shtëpi, ndërsa edhe ata vetë krahas policisë nuk i kanë ndaluar kërkimet.

Dëshmitë më të fundit për Artemisën bëjnë me dije se ajo është parë në rrugët kryesore të Athinës në një gjendje shumë të rënduar psi kologjike

Indicia më e fundit që policia është vala telefonike nga telefoni celular i vajzës, që u shfaq në antenën e një kompanie në zonën më të gjerë të Paiania dhe Koropi.

Policia është duke kontrolluar të gjitha kamerat e sigurisë për të parë lëvizjet e saj në Paiania dhe Pallini ndërsa në të njëjtën kohë ata po përpiqen të hetojnë të gjithë ata dëshmitë që kanë arritur në Komisariat.

Po ashtu janë bërë të gjitha procedurat e nevojshme për të hapur llogaritë e 19-vjeçares dhe për të zbuluar me kë kishte folur dhe me të cilin kishte kontaktuar herën e fundit para zhdu kjes së saj

TE TJERA