Vajza u zh duk të premten në Koropi, teksa familjes i kishte thënë se po shkonte për të dhënë një intervistë pune, por nuk u kthye më. Disa dëshmitarë janë shprehur se e kanë parë vajzën shqiptare në një gjendje të keqe psikologjike në një rrugë kryesore të Athinës.

 

GREQI– Zhd ukja e 19-vjeçares shqiptare Artemis Vasili në Greqi vijon të ala rmojë familjen dhe të afërmit e saj.

 

Vajza u zh duk të premten në Koropi, teksa familjes i kishte thënë se po shkonte për të dhënë një intervistë pune, por nuk u kthye më. Disa dëshmitarë janë shprehur se e kanë parë vajzën shqiptare në një gjendje të keqe psiko logjike në një rrugë kryesore të Athinës.

 

Konkretisht të shtunën në mëngjes një grua tha se e pa vajzën 19-vjeçare në një gjendje shoku dhe duke q arë e vetme në rrugë. Gruaja iu afrua vajzës dhe u përpoq ta ndihmonte ndërsa Artemis u largua.

 

Një tjetër dëshmitar deklaron se të hënën në mëngjes duke zbritur në stacionin e autobusit e pa 19-vjeçaren të trembur dhe duke ikur me nxitim. Gjithashtu një informacion tjetër erdhi se vajzës i kishte rënë të fikët në rrugë, por sapo ishin afruar njerëzit ishte shprehur se ishte mirë dhe ishte larguar.

Për herë të fundit vajzën me origjinë shqiptare e kapën kamerat duke shkuar në një stacion autobusi, ndërsa më pas janë vetëm dëshmitë e qytetarëve.